Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sidolökar...

Hej Sylvia,
vilken fin sida ni har!
Jag blev helt beroende av era vackra tulpaner ni säljer på er sida. Men nu finns det ett problem för mig, jag har hört att vissa tulpaner är dåliga på att tillverka sidolökar, är tulpan Recreado, Ida och Ballade dåliga på att tillverka sidolökar?

Tacksam för ett snabbt svar eftersom jag måste skynda mig och köpa!
Emma

Odla Svarar: 

Tyvärr är det så med många av de nya sorterna att de är mest slit-och-slängvaror. Alltså, man får köpa nya varje år. Men å andra sidan, det är ju inte dyrt med tulpanlökar numera, annat var det förr i världen då en enda lök kunde kosta mer än ett hus!! :-) Jag vågar inte lova att dessa sorter är sådana som tillverkar sidolökar, då jag inte har prövat dom. Men ta och pröva och plantera för säkerhets skull några nya lökar varje höst, så får du säkert blommor varje vår!

Sylvia