Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sibirisk ärtbuske

Sibirisk ärtbuskeHejsan!
Kan du hjälpa mig att artbestämma denna buske som jag bifogat en bild på. Jag tror att det är en sibirisk ärtbuske men är ytterst osäker.

Nu är det så att den växer runt hela tomten där min systers nyköpta hus står. Den har blivit rätt så hög på en del ställen men problemet är att den ser så ful ut, speciellt på östra sidan. Där den är som fulast har den bara blad längst ut och stammarna är krokiga. Kan man kapa ner den så det återstår endast en bit ovanför marken? Dvs så att den börjar om från början igen. Om ja, hur mycket måste man spara? Kan man göra det nu på hösten?

Mvh Therese

Odla Svarar: 

Ja, den ser ut som en sibirisk ärtbuske, även kallad karagan.

Du kan kapa den rätt hårt på vårvintern. Man kan också bygga upp den till ett glest träd genom att stamma upp den istället.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.