Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sharonfrukter

Vi äter sharonfrukter under dess säsong. Två gånger under alla år har jag funnit en kärna i frukten. Nu har det kommit en grodd av årets kärna. Går det att odla i växthus. Vi har ett växthus som ger oss burgunderdruvor, fikon och förhoppningsvis även kiwi i år. Vi bor på sydsvenska höglandet, så det har en del problem men med kupevämare och timer så lyckas det rätt bra.

MVH från en sann entusiast.

Odla Svarar: 

Grattis! Men sharon är en tropisk växt och som sådan, kan den inte klara sig i ett hobbyväxthus, även om det finns en kupévärmare, det ska till ett "riktigt" växthus där man kan hålla högre luftfuktighet, ljus och värme.

Luftfuktighet är en viktig förutsättning, liksom mycket ljus. Så det bästa är att du har den inne i boningsrummet med extrabelysning, försök hålla också luftfuktigheten högre runt plantan.

Sylvia