Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Separett-rester på rosorna

Hej Sylvia,
med en ny separett på landet ska vi i vår för första gången gödsla med resterna i tunnorna, som alltså stått till sig över vintern. Är det detta som kallas "brunnen" gödsel, och var i trädgården passar detta bäst?

Det känns inte så fräscht på bärbuskarna, utan jag undrar snarast om buskrosorna blir glada - eller föredrar de något annat? (Rosenhäcken två år gammal, förr året fick de ingenting.)

Tusen tack på förhand för svar!
/Susanne

Odla Svarar: 

Ja, rosorna blir säkert glada. Jag är inte heller så pigg på att använda denna produkt till bärbuskarna och köksväxterna, men man kör ju faktiskt med kogödsel också. Så varför inte, om den är välbrunnen, alltså. Den passar till nästan allt utom kanske inte gräsmattan och köksväxterna.

Sylvia