Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

För sent att plantera häck

Det är nu slutet av september och vi undrar om det är för sent att plantera häck nu?

Vi har köpt 14st fina Thuja Smaragd (i kruka) som vi vill plantera så snart som bara möjligt. Hur bättrar vi på oddsen för att dom ska överleva vintern?

Härliga hösthälsningar,
Mia

Odla Svarar: 

Vintergröna växter bör helst planteras på våren, men har ni dem hemma nu så plantera dem snarast. Och så se till att de inte lider av torka, men dysbevattna inte, utan vattna på marken. "Tanka" ordentligt inför vintern.

Täck jorden tjockt med löv så de hjälper till att hålla fukten. På vårvintern, om det är tjäle och solen gassar, ska tujorna täckas med vinterskyddsväv för att inte få "solbränna".

Sylvia