Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sekelskiftesträdgård

Jag har haft den stora turen att få hyra en gammal mangårdsbyggnad från sekelskiftet. Trädgården är stor och har mycket fruktträd. I rabatterna kan man skönja aklejor och stockrosor genom allt ogräs. Det är ingen som brytt sig om dem på många år. Jag vore mycket tacksam för svar om vad som passar i rabatterna och lite om hur jag ska göra. Det finns rabatter på ost, syd och väst-sidan. Där ligger för övrigt Vättern!

Tack på förhand
Ann

Odla Svarar: 

Det är för mycket att förklara inom ett sådant här svar. Så jag föreslår att du läser en bra bok i ämnet som förklarar det mesta du säkert undrar över:
http://www.odla.nu/arkiv/rec/91-518-3467-7.shtml

Sylvia