Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Sått för första gången

Tack för en bra Websida. Jag är nybörjare och sår för första gången. Min pelargoner kommer fint. Har sått rosenskära och det kom upp som ett skott men de är så långa och tunna, en har fallit. Ska det vara så? De står vid ett fönster och får mycket sol jag flyttar dem på eftermiddagen så de ska så mycket sol som möjligt.

Har jag gjort fel? Vad kan jag göra?

Tack på förhand
Renée som är glad amatör.

Odla Svarar: 

De kanske skulle behöva annan jord? Byt till blomjord nu om du har sått i såjord. Om en del har fallit så kanske vattnar du för mycket? Har du gödslat med flytande blomsternäring?

Rosenskära brukar gå bra att så direkt i rabatten i maj om man nu inte bor i Norrland, den hinner ändå blomma i juli-augusti.

Sylvia