Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Såg att det var liv i den

Hej!
Har en änglatrumpet som jag inte grävde upp förra hösten och när jag skulle ta bort den döda plantan nu på försommaren såg jag att det var liv i den långt nere vid roten grävde omedelbart ner den igen det kommer små blad utav den, men hur är det möjligt att den har överlevt vintern, jag bor i Göteborgstrakten. Skall jag gräva upp den eller skall jag täcka den bättre denna vinter?

Hälsningar Gunilla

Odla Svarar: 

Märkligt, om det verkligen ÄR en Brugmansia. Men om det däremot är en Datura, kan det hända att den har fröat av sig och nu kommer det fröplantor. De kommer inte att klara vintern som plantor även om du täcker, men som frö kan det ha hänt.

Sylvia