Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Så gräsmatta på 600 m2

Hej!
Vi är "nybyggare" som skall finplanera vår trädgård i påsk/vår och bl.a. så gräsmatta på 600 m2. Har tänkt ta hem ett lass med brunnen hästgödsel från ett närliggande stall. Min fråga är nu om jag kan använda det tillsammans med den matjord vi beställt som underlag till gräset? Eller ska man köpa NPK-gödsel i stället? OM hästgödseln går att använda - hur mycket ska vi då fräsa ned i matjorden? Nåt annat att tänka på?

Mvh Cecilia Hölling i Uppsala

Odla Svarar: 

Om gödseln är brunnen så att den inte innehåller halm som gör det svårt att arbeta in den i en gräsmattesåbädd går det bra att använda hästgödsel. Dess näringsinnehåll är måttligt och det ska ju vara en grundgödsling som skall vara i många år. En tio liters hink per kvadratmeter bör du lägga på.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.