Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Så Ädelcypress

Hej!
Jag har en ädelcypress som har mängder av kottar och jag undrar därför om det är möjligt att så dessa frön? Vilka förhållanden vill de då ha för att gro? Pratade med en plantskola och de sa att man normalt tog sticklingar som hormonbehandlades. Är det möjligt att så frön från tuja? Var växer cypresser naturligt? Hur stor kan en jul-en/cypress bli om man planterar ut den i trädgården?

mvh Andreas

Odla Svarar: 

Det går att så fröna, om man får moget frö. Problemet är att många kottar är sterila. Man gör sticklingsförökning i plantskolorna med hjälp av hormonpreparat, som kan vara cancerogent och därmed inte får säljas till allmänheten i Sverige.

Tuja kan man också fröså, ta mogna frön och så i bänk.

Julenar och cypresser kan bli hur stora som helst om de trivs, dvs. som de skulle bli i naturen. Själv har jag flera meter höga f.d. julcypresser.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.