Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Roundup

Hej!
Jag har en jättegammal stor rhododendron där det växer en herrans massa kirskål under, och jag har nu köpt roundup som jag tänkte spruta på när det börjat växa. Min fråga är om jag på något sätt kan skada rhododendrons rötter, det växer kirskål överallt. Efter att jag fått bort (förhoppningsvis) all kirskål tänkte jag lägga en bädd av täckbark för att det skall se snyggt och prydligt ut, är det bra tror du?

Johanna

Odla Svarar: 

Bara så att du inte på några villkor får komma åt roddisen, så är det bättre att pensla på Roundupen så fort en kirskålsplanta sticker upp näsan. Om du är ihärdig, så ska den ge upp. Och sedan när det inte kommer upp fler skott så kan du lägga på bark e.d.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.