Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rotslå pion

Vi har fått problem med fukt i källaren och måste gräva upp runt huset. Jag tycker det vore bäst slutet på augusti, början på september. Då kan vi rotslå våra rosor och buskar i potatislandet som då är tomt. Men jag undrar hur jag gör bäst med min pion som är från mina föräldrar som de satte 1928 och som jag är rädd om. Det är en rosa luktpion. När är det bäst att flytta tillbaks rosor, lökar och buskar. Kan Du hjälpa mig så skulle jag bli glad.

Hälsningar Gun

Odla Svarar: 

Ja, det går bra att gräva i slutet av augusti och sedan plantera tillbaka allihopa med en gång. Se till att de inte torkar under tiden de är jordslagna, lägg på en presenning e.d.

Pionen går också bra då, men ta så stor jordkoka med som möjligt när du gräver upp den, så att den störs så lite som möjligt. Plantera tillbaka snarast så den hinner rota sig igen innan hösten börjar komma.

Sylvia