Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rotskott från syren

Hej,
jag grävde upp några rotskott från en syren i somras som jag har planterat i en kruka på balkongen och de verkar har tagit sig. Nu när det börjar blir höst och kallt så undrar jag hur jag ska övervintra syrenerna. Kan de stå kvar ute som de är eller ska jag täcka dom på något sätt?

Hälsningar Lena

Odla Svarar: 

Gräv gärna ner krukorna i drivbänk eller i landet så övervintrar de bättre. Du kan också täcka dem med ett lager torra löv. Kan du inte göra detta så ta en stor låda, fyll med torra löv och gräv ner krukorna i löven. Täck också lätt med löv sedan de väl har tappat bladen.

Sylvia