Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rotskott från krusbär

Hej!
Jag har haft och grävt upp (på grund av mjöldagg) en krusbärsbuske på stam. Nu har rotskott kommit upp, krusbäret var tydligen ympat på något annat. Skotten börjar blomma nu. Vid jämförelse med bilder tycks det vara gullrips, men jag kan inte känna någon doft. Kan det vara en vildare form? Trodde först att det var måbär, men det stämmer inte med blommornas utseende.

MVH Margareta

Odla Svarar: 

Det kan mycket väl vara gullrips som används som ympunderlag, i alla fall måste det vara en Ribes-art. Utan att se det kan jag dock inte uttala mig säkert. Kanske du kan visa en kvist för en erfaren trädgårdsmästare i någon plantskola och fråga?

Sylvia