Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rotskott från Hängkaragan

Hej!
En kompis till mig har en hängkaragan i sin trädgård, detta slår en massa rotskott och hon undrar om det går att få den att sluta och i så fall hur.

Stina

Odla Svarar: 

Man får köra med gräsklippare alt. slyröjare några gånger per sommar över alla rotskotten. Det går inte att få det att sluta annat än att bort det genom att först ringbarka det eller genom att gräva upp det med alla rötter... och det vill hon väl ändå inte?

Jag har själv en ormhassel som kommer med rotskott hela tiden, men jag är där och klipper till så fort de visar sig, så det går att hålla efter dom.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.