Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rota hängpelargon

Jag har blivit lite pelargontokig sista året och försöker att rota sticklingar för att utöka samlingen. Det fungerar jättebra att sätta dom i ett glas vatten, rötterna kommer i ett nafs. Men varför fungerar inte det med hängpelargonerna? Hur får jag rötter på dessa?

Tacksam för tips
Hälsar Annette

Odla Svarar: 

Jag är också pellistokig och vet att det inte går med hängpellisar. Men om du planterar sticklingen direkt i en sand/torv-bladning, håller den fuktig men ej blöt och har en plastpåse med andningshål över, så brukar det gå bra!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.