Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosornas blad gulnar

Mina Flammentazblad gulnar? Vad kan det vara för fel. En av mina Flammentaz har försvunnit och ersatts av en ljusrosa ros. Är det ett rotskott? Jag hann inte med, kan jag göra något åt det nu, den syns inte?

Caroline

Odla Svarar: 

Jag tror att det är torkan som är boven, det är mycket som torkar ut nu. Jag vattnar praktiskt tagen varje dag själv. Så kolla i första hand hur det är med den saken, sedan kan du använda marktäckning under rosorna, t.ex. färskt gräsklipp, så hålls fukten kvar bättre. Gödsla också en gång till nu runt midsommar.

Den ljusrosa är nog ett rotskott. Om det inte alls finns någon 'Flammentanz' kvar, så är det lika bra att byta ut den.

Sylvia