Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosorna bleknar

Blommorna bleknarJag har köpt krukrosor som jag planterat och har på balkongen, när jag köpte dem var de läckert gulaprikosa, men nu är dom blaskigt smörgula med en svag aprikos ton, varför blir dom sådana? Att blommorna bleknar vartefter de blir äldre och blommar över vet jag, men dessa är även knoparna blaskiga, jag blir så ledsen, rosen var helt underbar från början. Den står i förmidagssol som mina andra rosor gör och dom bleknar inte, har en Friesia och en Astrid Lindgren Skickar med bilder för att visa skillnaden.

Mvh
Anja

Odla Svarar: 

Det är nog så att eftersom rosorna har odlats i växthus med konstgjort ljus, har de fått en mörkare färg då. När de väl kommer ut i riktig solsken och får många fler lux på sig, får de den "riktiga", blekare färgen som de egentligen skulle ha.

Att dina andra rosor inte bleknar beror just på att de inte har odlats under artificiell belysning utan i solljus hela tiden.

Sylvia