Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosor till balkongen

Hej!
Egentligen har jag en mängd frågor om rosor men jag begränsar mig till ett par. Jag har en stor balkong i söderläge och jag funderar på att ha en ros i kruka där.

De rosor jag är mest förtjust i är bourbon roser (de som är ljusrosa, nästan vita) och Edenrose. Går någon av dessa att odla på en balkong som min? Hur ska jag bära mig åt?

Den andra frågan jag har är om en vacker snittros jag sett som heter/kallas för Vendella. Finns den att odla?

Tacksam för hjälp och svar!
mvh/Veronica

Odla Svarar: 

Ang. din fråga om snittrosen 'Vendela' (med ett L) så finns den att köpa som trädgårdsros också hos odlaren Tantau:
http://www.rosen-tantau.com/english/index.html

Där finns mycket annat vackert också, beställ gärna den mycket fina katalogen!

De har nyligen släppt en serie lägre rosor som passar till balkongen, så en sådan kan du ha istället för en stor bourbonros. Klicka på Tantaus sida på Garden Roses och kolla sedan t.ex. Nostalgies, så hittar du lägre, vackra gammaldags rosor.

Men visst kan du även ha Eden Rose, även om den blir hög! Kanske som klätterros?

Hoppas detta hjälper dig!
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.