Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosor i Kruka

Hej,
jag undrar om jag kan plantera mina rosor i en stor kruka eller måste de planteras i markjord? Jag har hör uttrycket "allt går att planta i kruka om krukan är stor nog". Bor i skåne så frosten är ofta inte så svår!

tack på förhand
Med Vändliga Hälsningar
Karin

Odla Svarar: 

Jo, om krukan är stor, så visst går det. Så får du placera krukan varmt, intill en varm husvägg, stående på en frigolitskiva e.d. och se efter så den inte torkar ut helt. Men den ska inte heller vara blöt, så att det regnar i den under vintern. Blir vintern kall, så kan du alltid svepa in krukan i någon isoleringsmatta e.d.

Sylvia