Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosenstav

Köpte för ganska många år sedan 2 rosenstavar men de har aldrig tagit riktigt så nu har jag planterat båda tillsammans förra året. Nu när den blommar så hänger flera toppar och den släpper från jorden och bladen blir bruna. En del är ju kvar men det verkar som den vissnar snabbt och hela tiden blir nya stänger bruna.

Ruttnar den? Vi har lerig jordmån men jag lade i ny kompostjord när jag planterade om den. Funderar nu på att ta bort den.

Monica

Odla Svarar: 

Pröva att plantera om den i grus/sandblandad kompostjord, den gillar en mycket väldränerad jord. Den är känslig för väta vintertid, så du kan pröva att täcka den med någon luftig skiva på slänt, på så sätt att det inte regnar på den men luften kommer ändå åt.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.