Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rosenhaggtorn eller Magnolia

Hej!
Det närmar sig min Mammas 50-årsdag och jag har tänkt att köpa en växt till hennes trädgård. Jag har hört mig för vad hon gillar och fått höra att hon gärna skulle vilja ha en Rosenhaggtorn och Magnolia? Men då undrar jag om någon av dessa växter skulle passa i hennes trädgård utanför Halmstad. Tomten består mest av sandmark och det blåser ofta. Kan jag välja att köpa någon av dessa två då?

Ann-Sofie

Odla Svarar: 

I och för sig skulle båda fungera men för magnolian behövs ett någorlunda vindskyddat, men varmt hörn, kanske i skydd av huset eller dylikt? Blanda ordentligt med torv och kompost i den sandiga jorden först.

Rosenhagtorn är inte så kinkig av sig beträffande jorden, men välj i så fall friska E-plantor, som inte så lätt drabbas av sjukdomar och ohyra.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.