Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rönnbär

Hej!
Jag undrar, om jag tar en liten rönn i skogen, kan jag på något sätt se, att det blir en Rönn som kommer att blomma och att det blir rönnbär. Jag har planterat en för ca 6 år sedan men den har aldrig blommat och aldrig några bär. Varför?

M.Johansson

Odla Svarar: 

Rönnar har både hon- och hanblommor i samma växt, så den kommer säkert att blomma så småningom. Det är bara det att den kan ta tid på sig. Pröva att gödsla på våren, den trivs bäst i näringsrika, genomsläppliga, djupa jordar.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.