Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rödgula blad på pelargonen

Mina röda pelargoner har fått rödgula blad. De blev omplanterade efter vintervila i mars och fick ett par näringspinnar var för ca 4 veckor sedan. De står i östfönster men blir så varma att jag flyttar dem in i rummet när solen ligger på. Kan de röda bladen bero på för små krukor? Jag tycker att de torkar ut väl fort.

Cecilia

Odla Svarar: 

Jo, det låter som en torkskada i kombination för mycket sol. Det är inte farligt, men kanske man inte tycker det är snyggt. Du kan pröva att ge dem en större kruka och ev. ha dem ute om du kan?

Sylvia