Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Röda vinbär mitt i gräsmattan

Hej
Jag har läst i de tidigare frågor och svar om vinbärsbuskar, men jag är en helt "grön" nybörjare och har några frågor. 

Jag har en buske med röda vinbär mitt i gräsmattan. Förra året växte den nästan som en klätterväxt utan stöd över en stor bit av gräsmattan och inte uppåt som en buske, så jag stack tre plastpinnar i jorden och band upp några av grenarna på dem. Jag undrar om jag ska klippa bort några grenar, och hur jag ser vilka som är de nyaste grenarna? Jag fick ganska mycket bär fast många av klasarna låg mot marken och mognade inte. Jag bor i nordöstra USA (nära Boston) och utom min buske finns det inte vinbär här, så jag har ingen att fråga!

Heléne

Odla Svarar: 

Bygg en ställning i form av en kvadrat på ben som lyfter upp grenarna från marken. Det är för tidigt att beskära. Det kan man göra när det blir alldeles för mycket grenar. Ta då bort de grövsta.

Lycka till.
Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.