Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Röda vinbär 'Jonkheer van Tets'

Hej,
jag har en vinbärsbuske på balkongen i en kruka som rymmer ca 40 liter jord. Röda vinbär "Jonkheer van Tets" Jag köpte den i höstas. Först kom ca 50 st "bärkvistar" men nu har nästan alla blommor ramlat ner. Det är bara några som blivit början till bär?

Varför?

Har det varit för kallt vid blomningen? Eller får man inte mycket bär första året? Eller var det för mycket bär på busken så att den tappar själv? Den är ca 60 cm hög.

mvh Britt

Odla Svarar: 

Det kan vara kylan, det är inget bra väder för frukt och bär i vår. Det kan också vara näringsbrist. Så ge den ny ytjord i form av kogödsel från en säck. Kanske du behöver också byta till en större kruka snart, ev. nästa år.

Sylvia