Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ringbarkat träd

Hej,
På vår gård i vår bostadsrättsförening har någon som inte gillar träd, ringbarkat ett träd som jag tyvärr inte vet vad det är för sort. Kan vara en alm, ask eller liknande. Jag undrar nu om det finns något, någon pasta eller liknande som man kan smeta på där han har tagit bort barken så att inte trädet dör. Illdådet skedde för ca en månad sedan.

Mvh Helena

Odla Svarar: 

Om det skedde redan för en månad sedan så är det nog kört, om ringbarkningen var så djup att den hindrade trädets vätsketransport.

Annars kan man be en sakkunnig person, en trädvårdare, att titta på det, ifall man ev. kan bryggympa eller om man inte behöver åtgärda alls.

Utan att ha sett omfattningen av skadan kan jag tyvärr inte säga mer än så här, så vänd er till en auktoriserad trädvårdare eller arborist för besiktning.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.