Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Revbildande ogräs

Jag har ett revbildande ogräs i min trädgård. Jag har inte lyckats hitta någon information om detta någonstans. Växten påminner lite om grodblad i västsätt och storlek men bladen är spröda och rödaktiga till sin färg. Bladen är mer som löv i sitt utseende. Varje planta har ett antal blad alltifrån två till över tio. Varje planta har egna rötter och en rev till nästa planta. Hela min trädgård håller på att drunkna under dessa växter. Om jag inte missminner mig blommar dessa med korta ganska kompakta blå blommor i slutet av sommaren. Vore tacksam för hjälp och råd om hur jag kan utrota dessa. (Jag bor i västmanland.)

Camilla

Odla Svarar: 

Hmmm... du har inte en bild på den? Om den verkligen har blåa blommor så kanske den är en revsuga: http://linnaeus.nrm.se/flora/di/lamia/ajuga/ajugrep.html

Det är bara rå muskelstyrka, gasolbrännare eller Round-up som gäller, när man ska bli av med envisa rotogräs, om man nu inte vill täcka hela landet med svart plast.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.