Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Remonterande jordgubbsplantor

Jag har införskaffat en jordgubbstunna, med plats för 32 plantor. (Willab trädgård) För att få maximal utdelning tänkte jag köpa remonterande jordgubbsplantor. Jag har surfat runt på olika "jordgubbssajter" för att få veta vilken remonterande sort som lämpar sig bäst. Men hittar ingen info. om dessa arter. Är det så att de inte rekommenderas, eller är de känsliga mot sjukdomar?

Lena 

Odla Svarar: 

Idag såg jag några ampeljordgubbar med färdiga bär. Du kanske måste köpa en sån och sedan ta revor som ger plantor. En sort måste vara registrerad för att få säljas. Kanske plantskolorna inte tycker att det är lönt.

Göran