Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Regnvatten

Hej,
jag har under ett års tid vattnat mina krukväxter enbart med regnvatten. Hörde att det kan vara för "surt" för vissa växter stämmer det? Har en luftvärmepump som det blir avloppsvatten ifrån, vad för slags vatten är det? Samma som i en kondenstummlare? Det vattnet kan man väl också vattna med har jag hört är väl i alla fall kalkfritt.

hälsningar från ett torrt Skåne
Gun

Odla Svarar: 

Regnvattnet KAN vara surt ibland, men inte alltid. Det beror ju på. Har det regnat en längre tid så är det mest då regnet börjar, som det är surt. Sedan är molnen "tvättade" :-) Från luftvärmepumpen blir det ungefär samma sak som från en kondenstummlare.

Sylvia