Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rätt eller fel

Hej!
Jag köpte Afrikas blå lilja på Trädgårdsmässan för tre år sedan. Den har hittills inte blommat men det är ju vanligt. Nu har den liksom tidigare vintrar, stått i förrådet sedan okt-nov. Men när jag kom ut i förrådet för en vecka sedan såg jag att nya blad kommit upp, de var snövita i brist på ljus. Jag såg ingen annan råd än att ta in den och har satt den vid altandörren. Rätt eller fel? Jag hoppades att den skulle kunna blomma i år men nu undrar jag hur den blir.

Vad ska jag göra med den? Plantera om den senare i vår, gödsla eller låta den vara?

Tacksam för svar.
Ann-Katrin L

Odla Svarar: 

Det gör säkert ingenting att du redan har tagit in den. Kanske rentav bra så den hinner utveckla sig så pass att den blommar. I övrigt så läs min artikel om agapanthus här på Odla där finns skötselråd.

Sylvia