Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ranunkler

Jag köpte 50 st ranunkelknölar i våras och planterade i krukor. Inte en enda blommade, kanske beroende på den regniga sommaren. Jag var beredd att kassera alla, men plötsligt har flera skott kommit upp på nytt. Hur gör jag nu? Tar upp knölarna fast de har skott, eller låter jag dem stå kvar i krukorna inomhus till våren?

Svara snälla, de är mina absoluta favoritblommor!

Häls
Angelica

Odla Svarar: 

Oj då, det var en knivig fråga... har du möjlighet att ha dom mycket ljust och svalt, i ett uterum e.d. där de ändå är skyddade mot strängare frost? Då kanske de vill blomma nu, eller åtminstone växa till sig och börja blomma på vårvintern. Inne kanske det är för varmt för dem.

Sylvia