Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rådvill blomma

Kan ni tipsa mig om hur framtidsutsikterna ser ut att jobba som trädgårdsplanerare / eller på garden center, design av trädgårdar etc... Funderar på en tvåårig KY-utbildning på Säbyholm, men har det svårt att få ekonomin att gå runt på studielån. Särskilt om man inte vet om man får jobbens sedan... Har jobbat inom kontor i snart 20 år nu och är sugen på att byta. har ni några råd?

Vibeke

Odla Svarar: 

Det är inte riktig mitt gebit, alltså att veta om tillgången på arbete. Så jag tycker att du bör prata med en studievägledare i den tilltänkta skolan eller tt lokalt gymnasium och höra vad de vet. Man kan också fråga arbetsförmedlingen, de har säkert statistik på hur jobbtillgången och framtidsutsikterna ser ut.

Dock tror jag att det kommer att bli en hel del jobb till sådana som utbildar sig till "trädgårdsstylare", alltså något som motsvarar home styling fast i trädgården. Man vill säkert göra snyggt både inne och ute inför en ev. försäljning. Men jag vet inte alls om det finns redan färdig utbildning för detta, men jag antar att man utbildar sig först till designer. Fråga skolan som du vill gå på, de vet nog mer än jag.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.