Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rädda gammal lindberså

Hej!
Jag har en gammal lindberså på min tomt som av tidigare äger inte skötts överhuvudtaget. Den har nu skjutit i höjden och är tämligen vildvuxen. Problemet är också att grundstammarna är i ganska dålig form och många grenar har dött under året. Kan man rädda denna genom att beskära den eller är det bästa att ta bort den?

Mvh
Anna

Odla Svarar: 

Det är svårt att säga om den går att rädda utan att ha sett den. Så om du vill fråga någon expert, så kolla Gula Sidorna efter Arborister/trädvårdare. De gör en bedömning på plats och även åtgärdar vid behov.

Sylvia