Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rabatt eller rosengård

Jag har nu en liten samling av gamla buskrosor som kommer från trädgårdar i trakten. Nu skulle jag vilja samla dem i en stor rabatt eller rosengård tillsammans med höga perenner. Som de flesta gamla rosor skickar dessa ut rejält med rotskott.

Hur gör jag för att inte allt ska bli en enda röra med tiden? Kan jag plantera dem i något så att jag begränsar deras livsutrymme eller mår de bäst om jag låter dem få var sin plats. Idag tar jag ju fram spaden när de sticker iväg för mycket.

Tacksam för svar!
Annika Holmstrand
Årjäng (zon 5)

Odla Svarar: 

Om du vill samla dem i en rosengård kan du ju börja med att ta rotskott och när det är säkert att de klarat sig, kan du även flytta på moderplantan om du vill.

Om du tar rejält med plats för varje ros och gör en gräsgång emellan, som du kan klippa med gräsklippare från alla håll, så kan du hålla efter rotskott på det sättet. Ta perennerna för sig i en egen rabatt.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.