Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prydnadsros

Jag fick i höstas en röd långskaftad stor ros som efter en tid bildade rötter. Jag skar av stammen och planterade roten och den lilla pinnen i jord, nu har den börjat växa och bildar nya fina blad. Nu undrar jag om jag kan använda denna ros i trädgården eller om det enbart blir blad på växten.

Charina

Odla Svarar: 

Grattis för lyckad sticklingsförökning!

Klart du kan sätta ut den, men först när nattfrosten säkert är över.

Det blir så småningom även blommor, men kanske inte första året.

Det som är ett litet aber i sammanhanget, är att man aldrig vet om rosen är vinterhärdig! Om du vet namnet på den, kan du ju försöka kolla och är den inte härdig, kanske odla den i en stor kruka, som du tar in i en källare e.d. över vintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.