Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prydnadskörsbärsträd

Vi har ett Prunus kurilensis "Ruby" som vi planterade i vår trädgård för ca. 5 år sedan. Detta träd blommade fantastiskt ett par år, sedan har det knappt blommat alls. Bara några få blommor. Vad kan vi göra? Varför blommar det inte lika rikligt? Snälla hjälp oss.

Isabell

Odla Svarar: 

Har ni gödslat? Om inte, ge den en rejäl giva nu på våren, kogödsel eller Chrysan e.d. går bra.

Visserligen har det varit konstiga vintrar de senaste åren, så även det kan ha påverkat, men gödsla skadar ju inte, om den inte växer alldeles ohejdad? För är det så att den kommer med en jättemassa blad och nya grenar istället för att blomma, så är problemet det motsatta, alltså för mycket gödsel.

Sylvia