Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prunus cistena

Hej
Jag köpte förra året ett prydnadsträd som heter Prunus Cistena. "Svartplommon". Trädet står i en stor kruka och mitt mål är att det skall vara ett litet träd. Problemet är att alla grenar är så tunna och långa att dom hänger ner och trädet ser tråkigt ut. Kan man klippa ner trädet. I sådana fall när.

Siw

Odla Svarar: 

Det hör till denna sortens egenskaper att ha tunna, nerhängande grenar, den växer i form som ett paraply. Grenarna blir visserligen lite starkare med tiden, men de skulle utvecklas bättre planterad i trädgården, där vatten- och näringstillgången är större. I en kruka behöver den ha en verkligt rymlig kruka så att det blir gott om jord, dessutom gödslas den på våren. Om du absolut vill klippa, så kan du göra det nu på hösten.

Sylvia