Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Provado

Hej!
Vill fråga ang. spinn, det står ofta i svaren här att man kan använda Provadopinnar men på förpackningen står det att det ger otillräcklig effekt på spinn. Hur är det egentligen - tar de här pinnarna även spinn?

Trodde man behövde Pyrex men kanske inte då?

Tack på förhand.
MVH Marianne

Odla Svarar: 

Det har främst en preventiv verkan på spinn, så om man redan har spinn, är det bättre att ta Pyrex-N eller den mycket effektiva Raptol Insekt Effekt så att men blir av med eländet med en gång. Man kan behöva upprepa även pyrethrum-behandlingen några gånger. Om man sedan alltid har Provado-pinnar i jorden så bör de inte komma tillbaka så lätt.

Sylvia