Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Problem med ogräs

Jag har haft stora problem med ogräs och lärt mig olika metoder för att bekämpa/undertrycka dem. Jag tycker ni är alldeles för frikostiga med att rekommendera round-up till privatpersoner. Och vad som är miljövänligt eller inte kan aldrig vara en samvetsfråga! gift är alltid gift. Skärp er!

Britta 

Odla Svarar: 

Jag håller med dig, men när någon vill odla upp en åker med fleråriga ogräs finns det ingen annan metod utom handplockning. Det får vara upp till var och en att använda tillåtna preparat. Det är bara en tidsfråga innan Round up blir förbjudet för amatörer. Det kommer dock att bli världens vanligaste bekämpningsmedel eftersom växtförädlarna jobbar med att få fram nyttoväxter som är resistenta mot Roundup.

Göran