Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Porslinsblomma

Har en porslinsblomma som blommar fint, men det har kommit någon slags ohyra på den. På bladens undersida sitter millimeterstora vita bomullsliknande prickar. Blomman är lite "kladdig" och jag undrar nu vad jag kan göra och om det är något som går att rätta till. Blomman har jag efter min mamma som gick bort för drygt ett år sedan så jag är angelägen om att den blir "bra" igen.

Ann-Cathrine

Odla Svarar: 

Det låter som om de fruktade bomullslössen har kommit dit. Jag kastade just min fina porslinsblomma just för deras skull. De är nästan omöjliga att bli av med, eftersom de även sitter i rötterna och då heter de rotlöss.

Man kan förstås envisas med upprepade behandlingar med ett pyretrum-preparat (InsektEffekt, Pokon, Pyretal, Pyrex, Pyrsol mfl), men det är inte säkert att man vinner ändå, tyvärr.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.