Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Plommonträd med gula plommon

Hej Göran,
Jag skulle vilja höra med dig om vårt plommonträd med gula plommon. Det har gett rikligt med frukt de senaste åren och i år har det blommat mycket också. Men nu det senaste så har några grenar "krullat" sig och bladen har svartnat. Vad kan detta vara och vad ska man göra?

Ville också fråga om vårt päronträd som vi har. Det är relativt litet och har aldrig, under den tiden vi bott i huset, blommat (därav ej heller burit frukt). Vi har ett liknande träd på andra sidan huset som är ännu mindre, men det bär frukt varje år. Kan det trädet som ej bär frukt behöva ett "likasinnat"?

Tacksam för svar
Ulrica

Odla Svarar: 

Se efter om det finns några larver eller spår av larver i krullet. Om inte kan det vara en svamp. Skär bort allt sjukt.

Det är nog möjligt att det behövs en likasinnad. Det går också att ta en kvist av t.ex. augustipäron med blommor och sätta i trädet i en burk med vatten under blomningen. Rådgör med kompetent personal där du köpt trädet.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.