Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Planteringsförslag

Enkel skiss över vår baksidaVi bor i ett rött och vitt radhus i Göteborg. Baksidan, som vetter mot norr och som är varm och relativt vidskyddad på sommaren, är stenlagd med tre odlingsfyrkanter som är ca 1x1 meter. Jag skulle vilja ha planteringsförslag till dessa fyrkanter.

Fråga 2: Vi har ju ingen stor tomt men min dröm är en magnolia. Den får inte bli för bred. Har du förslag på någon sort och i vilket läge kan man ha den? Skulle den klara ett läge med halvskugga på sommaren och skugga på vintern?

mvh
Disa

Odla Svarar: 

Mot norr.... är det ändå sol under någon tid under dagen? Har du möjlighet att skanna in en enkel skiss eller visa ett foto så att jag får se hur det hela ser ut? Så får du förslag sedan.

Sylvia