Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Plantering av japanskt hängkörsbärsträd

Vi planterade i helgen ett japanskt hängkörsbärsträd och vattnade rejält. Undrar nu hur ofta det ska vattnas i början och med hur mycket? Har förstått att det är viktigt för att lyckas.

Eva

Odla Svarar: 

Då jag inte vet hur stort det är så kan jag inte svara ang. mängden. Men det är bättre att vattna mera sällan och då rejält än att hålla på och skvätta ofta men lite. Så om det inte regnar: vattna det rejält ca. en gång i veckan eller när jordytan ser torr ut.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.