Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Planterade pelargoner

Planterade pelargoner (vet ej sort, men de ser ut som "klassiska" pelargoner) på balkongen i början på maj. Det blev några kyliga nätter men inte frost. Var det därför som pelargonerna fick alldeles höströda blad? Blomknopparna torkade och vissnade. Nu i början på juni kommer dock nya gröna blad och knoppar och en del av de röda bladen verkar torka och falla av och en del lever fortfarande. Men kan jag utesluta att det handlar om någon åkomma?

Marja 

Odla Svarar: 

Jag tror nog att det var frost + ev. påföljande solgassig dag som var för mycket för den oavänjda plantan. Men eftersom det kommer nytt nu så är den inte död i alla fall. Du kan lugnt vänta på att de nya bladen utvecklar sig och sedan ta bort de missprydande bruna. Glöm inte att vattna och gödsla!

Sylvia