Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Planterade Kamomill

Hej Håkan,
jag hoppas att du kan hjälpa mig med mitt dilemma. Det är nämligen så att jag för två veckor sedan planterade Kamomill i ett mini-odlingshus i plast. Jag sådde även en del krasse och Luktärt, dessa är nu fullt utvecklade och "Flyttklara", medan min kamomill knappt har ändrat stadie. Den är fortvarande ca 2mm hög och späd. Jag har den placerad i ett öster-fönster, vilket ger den mycket morgonljus. Temperaturen ligger på 18 C och den är lagom fuktig i jorden.

Snälla hjälp mig vad kan jag ha gjort för fel?
Vänliga Hälsningar Olivia

Odla Svarar: 

Hej!
Det är förmodligen ingen större fara. Kamomillen kommer nog upp den också så småningom. Du verkar ta hand om plantbarnen på bästa sätt.

Håkan Pettersson