Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Planterade en forsythia 2001

Hej!
Vi planterade en forsythia 2001 som har blommat dåligt tidigare och i år blommade den inte alls. Den får gröna blad och den ser frisk ut för övrigt. Den står så den får sol på sig under flera timmar om dagen och våra grannar har forsythior i samma läge som blommar.

Vad är det för fel?

Hälsningar Ulrika i Göteborg

Odla Svarar: 

Den tar något år på sig att komma igång, min tjurar fortfarande trots 4 år på nacken! Men kanske den också har det för bra? Om du t.ex. gödslar för mycket så växer den bara med blad, inga blommor. Såvida inte orsaken är det omvända, så att du inte har gödslat alls?

Sylvia