Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Plantera gräs

Vi håller på med ett projekt i Naturkunskap, och vi skall plantera gräs. Vi skall plantera gräs i en plastmugg, och får göra hur vi vill, och den som har högst gräs om några veckor vinner. Så jag undrar om du kunde hjälpa oss med detta, hur planterar man gräs på bästa sätt?

Tack på förhand!
/Gabriella

Odla Svarar: 

Till att börja med gör ett hål i botten på plastmuggen så att överflödigt vatten kan komma ut på ett fat. Skaffa jord eller sand och mylla ner fröna 0,5 cm. Ställ muggen varmt, helst 25 grader. Då gräset kommer upp skall det flyttas till ett så ljust och varmt ställe ställe som möjligt. Vattna regelbundet och en gång i veckan tillsätt 1 cl av din egen urin som gödning. Om tävlingen blir långvarig så flytta muggen till ett mörkare ställe eftersom dåligt ljus stimulerar längdtillväxten.

Lycka till.
Göran