Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pion 'Rockii'

Planterade en Rockii år 00. Den skulle bli vit med mörk mitt. I år sköt den enorm fart och snart fanns de första knopparna. Spännande. Men de blev ceriserosa! Är det en Rockii? Har köpt den från kunnig handelsträdgård på postorder. Vill gärna veta vad den heter. Den får förstås stå kvar för den är mycket vacker. Men det var inte vad jag tänkt mot mitt faluröda hus.

Anki

Odla Svarar: 

Om en vedartad pion har mörka fläckar på kronbladen förs den numera till gruppen P. rockii-hybrider.

Det finns otaliga korsningar, dels med P. suffruticosa, dels med andra pionarter. Så om din pion är en fläckig rosa buskpion, kan den ändå vara en rockii-hybrid. Den ska ha ett sortnamn också, men det är svårt att reda ut det.

Sylvia