Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pion på samma ställe 5-6 år

Hej !
Har en pion som stått på samma ställe 5-6 år. Den bildar knopp, men de är små och slår aldrig ut. VARFÖR? Vad gör jag för fel. Den står i bra jord och sol 1/2 dagen.

mvh/ Monica Bylund

Odla Svarar: 

Kolla så den inte lider av näringsbrist, pioner är hungriga av sig. I så fall gödsla den ordentligt nu när den sätter igång att växa. Kogödsel går t.ex. bra.

Och du har väl redan kollat så att den inte har virus? Brukar visa sig ibland som röda fläckar på stjälkarna, blommor som inte slått ut och klen växt samt förvridna blad.

Även jordkvaliteten längre ner kan påverka, om det t.ex. är styv lera sådär 1/2 m ner där vattnet står kvar under vintern?

Sylvia